Mormanno
Door: JA
Blijf op de hoogte en volg Joop en Ali
22 Juni 2018 | Italië, Mormanno
La Casetta di Renato is tot nu toe het beste en leukste onderkomen van deze reis. De koelkast is gevuld met eieren, prosciutto, yoghurt en vruchtensapjes. Op de tafel staat een schaal met fruit en potjes met zoet broodbeleg. Verder staat in de voorraadkast bier en wijn. Een Segafredo koffiezetmachine levert heerlijke (cupjes)koffie. All inclusief! En de wasmachine heeft alweer twee wasjes gedraaid. Het Parco Nazionale del Pollino is het grootste van Italië. Een dagje park bezoeken is onbegonnen werk. Hoewel, gisteren zijn we bijna de hele dag met de fiets erdoorheen gegaan. We lezen dat in het park de oudste bomen van Europa staan. Meer dan duizend jaar oud, Bosnische Ceders. Wij slapen heerlijk uit en verzorgen voor onszelf een uitgebreid ontbijt met de producten uit de koelkast. Daarna gaan we het stadje en de omgeving ervan een beetje verkennen. Als we terugkomen zien we dat Bruna is geweest en het bed heeft opgemaakt. Het lijkt wel een hotel. De siëstatijd brengen we lezend en luierend door op het balkon. We bekijken de etappe van morgen. De doorsteek terug naar Bari moeten we zelf plannen. We hebben op internet geen bestaande fietsroute kunnen vinden. Het is nog steeds uitstekend weer, niet te warm op deze hoogte. Vanavond gaan we nogmaals eten in het voortreffelijke restaurant dat Bruna getipt heeft. Morgen steken we door naar de Ionische Zee.
Ciao, JA
27 Juni 2018 - 20:02
Joke :
Wat heerlijk Joop en Ali dat er zo goed voor jullie gezorgd wordt heerlijk is dat, nu lekker genieten :-)