Puno
Door: JA
Blijf op de hoogte en volg Joop en Ali
27 November 2016 | Peru, Puno
We verlaten de Colca Canyon weer en nemen dezelfde pas als op de heenweg. Bovengekomen stappen we nu wel even uit. Vanaf hier zijn alle vulkanen in de omgeving te zien. We dalen weer af maar blijven steeds op ruim 4000m rijden. De Altiplana blijft niet boeien, dus we verslapen een groot gedeelte van de rit. Voor de flamingo's de picknick en het andeskonijn willen we nog wel even de ogen open doen. Het valt ook niet mee, elke dag zo vroeg op! Rond 3 uur komen we aan in Puno aan het Titicacameer. We hebben geluk, we krijgen een kamer op de 5e verdieping met uitzicht op het leukste plein en het meer. De stad heeft een aantal gezellige flaneerstraten met bars, eethuisjes en winkeltjes. Er is een gezellige mix van Peruanen en toeristen. Dus we vermaken ons prima en eten een uitstekende pizza.
Adios, JA
Internet heeft meegewerkt, foto's bij vorige verslagen zijn nu geplaatst.
28 November 2016 - 13:10
Ria:
hoi Joop en Ali. Jullie doen wel heel veel mooie indrukken op tijdens de reis. Ook minder prettige dingen die er dan bij komen, zoals de hoogteziekte van Ali Al met al denk ik dat de reis wel veel indruk maakt.
Ik hoop dat het reisgezelschap ook ok is en dat er wat te lachen valt.
Nog een paar fijne dagen en geniet ervan.
Tot in St Johann, Hans en Ria -
28 November 2016 - 21:29
GeJA:
Fijn dat je weer fit bent Ali om van al dit moois te genieten.
Mooie plaatjes van indrukwekkende omgeving.
Genietze nog! -
03 December 2016 - 18:40
Ben @ Ingrid:
Zo te zien is Peru een mooi land om te bezoeken. Pas goed op jullie gezondheid, vooral als je op hoogte bent en maak er verder een mooie reis van!